Da bi čim bolj zadovoljili potrebe strank, je v Evropi potrebna enotna mreža, ne le za prodajo novih in rabljenih vozil, temveč tudi za servis in oskrbo z nadomestnimi deli.

Več o popravilu vozila

DAF Garancijski priročnik, v katerem se lahko podrobno informirate o vseh omejitvah, pogojih, garanciji za pomoč na cesti ter v primeru okvare in izključitvah.

Več o garancijskih pogojih

VRSTE ZASTOPNIKOV  

Pooblaščeni prodajalci tovornih vozil DAF - DAF Truck Sales DealersTM

Pooblaščeni prodajalci tovornih vozil DAF nudijo namensko transportno rešitev. Prodajalci so svetovalci za transport, ki z najmodernejšo programsko opremo in obilnim znanjem ter izkušnjami natančno določijo specifikacije vozila za določeno uporabo. Ko je specifikacija vozila in storitev končana, je naročilo posredovano neposredno DAF-u v Eindhoven. Po tem so informacije o stanju in dostavi naročenega vozila vedno na voljo na spletu. Vse pooblaščene prodajalce – DAF Truck Sales DealersTM je mogoče prepoznati po tabli na vhodu zastopstva.

Pooblaščeni servisi DAF – DAF Service DealersTM

Pooblaščeni servisi DAF zagotavljajo ustrezno poprodajno podporo za vse izdelke DAF. Skrbijo za servis in oskrbo z nadomestnimi deli za celo vrsto izdelkov DAF. Pooblaščeni servisi DAF so opremljeni z najsodobnejšo diagnostično opremo DAVIE XD, modernimi sistemi DAF, kot sta Parts Rapido in Service Rapido, in visoko kvalificiranim servisnim osebjem. Deli so naročeni neposredno pri DAF-u v Eindhovnu. Lahko vam pomagajo tudi pri vzdrževalnih delih in popravilih drugih znamk tovornjakov.

Poleg tega so pooblaščeni servisi DAF pooblaščeni za popravila v času garancije in imajo na voljo celoten program originalnih delov DAF, kot tudi dodatno opremo DAF. Tudi če sami vzdržujete vozni park, so pooblaščeni servisi DAF pravi partner za vas. Ne le za oskrbo z deli DAF, temveč tudi za dele programa TRP za potrošnji material v delavnicah ter orodje in dele za priklopnike, zadnja dvigala in karoserijo.

Nenazadnje so pooblaščeni servisi DAF v Evropi aktivni udeleženci v DAF-ovem renomiranem ITS-u (International Truck Service). Vse pooblaščene servise DAF – Service DealersTM je mogoče prepoznati po tabli pri vhodu zastopstva.

Pomožna servisna mesta DAF – DAF Service Support PointsTM

V določenih državah v Evropi boste našli tudi pomožna servisna mesta DAF, servisna mesta, ki delujejo v povezavi s pooblaščenimi servisi, da zadovoljijo vaše potrebe po vzdrževalnih delih in popravilih.

Pooblaščeni servisi za avtobuse DAF – DAF Coach & Bus Service DealersTM

Vsak pooblaščeni servis DAF nudi popravila in vzdrževanje glavnih sestavnih delov DAF v turističnih in mestnih avtobusih. Številni so opremljeni tudi za določena popravila turističnih in mestnih avtobusov, kot so popravila klimatskih naprav in kemičnih stranišč.

Ti trgovci imajo potrdilo Pooblaščeni servis za avtobuse DAF – DAF Coach & Bus Service DealersTM.