Originalni DAF rezervni deli

Varnost, zanesljivost in optimalni zaslužek

Za vsakim DAF-ovim vozilom, ki zapelje s proizvodnega traku, je že dolga pot razvoja in testiranj. To zagotavlja, da vsi naši tovornjaki dosegajo najvišje standarde na področjih varnosti, zanesljivosti, zmogljivosti, stroškov obratovanja ter varstva okolja.

Enakim zahtevam so podvrženi tudi naši originalni DAF rezervni deli. To je dobra osnova za maksimalni zaslužek z vašim tovornjakom.

Prednosti originalnih DAF rezervnih delov:

– Deli so popolnoma uglašeni z vašim vozilom DAF
– Maksimalna življenjska doba in zmogljivost
– Zanesljivost
– Polna DAF-ova garancija
– Minimalni stroški obratovanja

DAF za vse originalne DAF rezervne dele nudi odlične garancijske pogoje.

Če je del namestil DAF-ov pooblaščen serviser, nimate garancije zgolj na originalni DAF rezervni del, pač pa tudi na strošek menjave. S samim delom ste torej kupili tudi pripadajoče izkustvo in uslugo. Ker so deli zasnovani točno za vaše vozilo, ste lahko prepričani, da bodo z njim popolnoma usklajeni, kar se bo pokazalo pri doseganju optimalnih zmogljivosti vašega vozila.

OGLED TRP KATALOGA (angleški jezik)

TRP originalni deli izpolnjujejo najstrožje zahteve glede mnogih visokih standardov kakovosti in so izpostavljeni strogim testiranjem ter ekstremnim razmeram.

Vsi TRP proizvodi so skladni z zahtevami različnih veljavnih standardov industrije in zagotavljajo odlično kakovost.

Error: The video (https://www.youtube.com/watch?v=fWlkH3j29iw&list=TL_O8R7eIX6DDVtKrrkkWw4gLh5vW4TN44) couldn't be embedded.

DAF ima širom celotne Evrope razprostrto široko mrežo visoko usposobljenih zastopnikov,

kar zagotavlja, da se s svojimi potrebami po delih lahko kadar koli obrnete na vam najbližjega zastopnika. Po zaslugi vrhunskega sistema za vodenje zalog je ustrezen iskani rezervni del pri vsakem zastopniku v večini primerov na voljo takoj. Originalne DAF-ove rezervne dele prepoznate po originalni DAF embalaži.

Ko vaše vozilo potrebuje vzdrževanje ali popravilo, vam priporočamo, da se odločite za preizkušeno kakovost. Izberite originalne DAF rezervne dele. Uporaba neoriginalnih delov ima lahko negativen vpliv na porabo goriva, kar zagotovo vodi k nižjemu dobičku vašega podjetja.

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *