ZASNOVAN ZA VAŠE POTREBE

Novi DAF CF Euro 6 postavlja povsem nove standarde: nizki stroški obratovanja, popolno udobje za voznika ter vsestranska uporabnost. Ponuja rešitve za vse transportne potrebe.

VODILNI V RAZNOVRSTNOSTI

Novi DAF CF Euro 6 ponuja rešitve po meri. Ne glede na to, katero verzijo izberete, se zaradi nizke lastne teže vsak CF ponaša z najvišjo nosilnostjo v razredu. Zahvala za to gre v največji meri novi šasiji, ki je lahka in hkrati izjemno čvrsta. Takšno, povsem ravno šasijo si želi vsak nadgraditelj: njegovo delo ni bilo še nikdar tako olajšano.

Na izbiro imate tri šestvaljne motorje, z močjo od 164 kW/220 KM do 375 kW/510 KM. Vsi so zmogljivi, zanesljivi, ekonomični in čisti.

ČVRST IN ELEGANTEN

Zasnova novega CF-a Euro 6 je čvrsta in elegantna hkrati, v vseh pogledih dobro premišljena in zelo funkcionalna. Optimalna aerodinamika in najvišje možno hlajenje zagotavljata nizko porabo goriva.

Popolnoma prenovljena notranjost kabine predstavlja idealno delovno okolje, z odlično dostopnostjo, najbolj udobno posteljo v svojem razredu ter z največ razpoložljivega prostora.

Brošura: DAF CF EURO 6