OPTIMALNO UČINKOVIT

Novi LF nudi vse, kar pričakujete od modernega distribucijskega tovornjaka. Je okreten, zagotavlja odlično dostopnost, odlikujejo pa ga tudi prvovrstne vozne lastnosti.

UČINKOVIT DISTRIBUTER

Novi LF Euro 6 je dobro premišljen do vsake podrobnosti in je kot ustvarjen za distribucijo. Za vsako distribucijsko zahtevo v razredu med 7,5 in 19 ton DAF nudi prilagojeno rešitev v obliki LF-a. Kateregakoli boste izbrali, vam zaradi nizke lastne teže ponuja najvišjo nosilnost v razredu. Za visoko učinkovitost skrbi tudi paleta sodobnih štri in šest valjnih motorjev PACCAR z močjo od 112 kW/150 KM do231 kW/310 KM. Močni, zanesljivi, učinkoviti, čisti. Servisni intervali na do 60.000 km pomenijo, da so vozila na razpolago več časa.

OBLIKOVANJE

Zaradi novega dizajna je LF videti odlično.
Povsem prenovljena notranjost z novo armaturno ploščo z vgrajenim interaktivnim pomočnikom za optimalno vožnjo predstavlja najboljše delovno okolje za voznika. Nova šasija je povsem ravna in kot taka primerna za vse vrste nadgradenj. Ne glede na to, ali izberete šasijo ali vlačilca, dnevno, podaljšano ali spalno kabino, vedno imate na voljo popolnega LF-a za svoje potrebe.