ZASNOVAN ZA VAŠE POTREBE

Novi XF z novim pogonskim sklopom in pametno zasnovo podvozja postavlja nova merila v kakovosti Euro 6. Posledica dobro premišljenih inovacij je nizka teža praznega vozila in s tem visoka nosilnost.

NAJBOLJŠI TOVORNJAK ZA LASTNIKA

Nova motorja Euro 6 PACCAR MX-13 ter MX-11 omogočata najvišjo možno zanesljivost in vzdržljivost, visoko zmogljivost in nizko porabo goriva.

Teža je optimizirana za najvišjo nosilnost. S sodobno tehnologijo je doseženo zvišanje lastne teže vozila za največ 90 kilogramov.

Prenesite si DAF Euro 6 e-brošuro

Popolnoma nova šasija s premišljeno razporejenimi komponentami, ki omogočajo namestitev posod za gorivo s kapaciteto do 1.500 litrov, z izboljšanim vzmetenjem kabine in novo zasnovo osi za odlično stabilnost vozila. Nizki obratovalni stroški z možnostjo servisnih intervalov na do 150.000 km.

Vozilo je oblikovano tako, da nudi odlično hlajenje motorja in optimiziran dotok zraka. AS-Tronic menjalniki so opremljeni s funkcijama EcoRoll in Fast Shift. Vsa vozila so standardno opremljena z interaktivnim pomočnikom za optimalno vožnjo.

NAJBOLJŠI TOVORNJAK ZA VOZNIKA

Razvit za najvišje možno udobje ponuja: nove sedeže, nov volanski obroč, novo armaturno ploščo z novim zaslonom ter nova stikala in držala za pijače za najboljše delovno okolje.

Popolna notranjost bo poskrbela za najvišji nivo udobja, še večji postelji pa za najvišji nivo udobja med počitkom.

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *