Aktualno

DAF uvaja polnilna mesta za električne tovornjake

Nizozemski proizvajalec tovornjakov polni električne tovornjake s polnilci PACCAR

DAF Trucks predstavlja celotno paleto vrhunskih rešitev za polnjenje baterij vodilnih tovornjakov LF Electric in CF Electric ter drugih električnih gospodarskih vozil, vključno s dostavnimi vozili. V svoji ponudbi ima široko paleto fiksnih polnilnih postaj z močjo od 20 kW do 360 kW. Poleg tega so za največjo prilagodljivost na voljo mobilni polnilniki z močjo od 24 kW do 40 kW.

Nabor rešitev za polnilnike za vsa električna vozila

Polnilniki PACCAR od 20 kW do 50 kW podpirajo vsakodnevno delovanje posameznega tovornjaka, ki ga je mogoče polniti zvečer ali ponoči. Zasnovani za priročno hitro polnjenje z močjo 120 kW in 180 kW so popolnoma primerni za flote, ki upravljajo električna vozila na več poteh ali v več izmenah. Enota 180 kW zagotavlja moč za polnjenje večine tipov tovornjakov v manj kot treh urah. Najmočnejša različica je 350 kW polnilnik PACCAR, izjemno hitra rešitev, ki lahko vozila s polno nazivno močjo napolni v manj kot dveh urah ali hitro napolni dve vozili hkrati. Mobilni polnilniki so idealni za pomoč na cesti ali v delavnicah, kjer je v polnilni infrastrukturi potrebna največja prilagodljivost.

 width=

Brezhibna komunikacija

Za integracijo s popolnoma električnimi tovornjaki DAF, polnilno strojno opremo in omrežno programsko opremo skrbi DAF in njegovi partnerji, ki imajo do deset let izkušenj v napredni industriji polnjenja. Po potrebi bodo partnerji v prostorih strank izvedli ocene lokacije, energetsko modeliranje in inženiring. Vzdrževali bodo tudi polnilno opremo. To zagotavlja brezhibno komunikacijo med tovornjaki in polnilci.

„Olajšanje prehoda na električno vožnjo“

Uporaba popolnoma električnih tovornjakov zahteva poseben način načrtovanja in delovanja,” pravi Richard Zink, direktor trženja in prodaje DAF Trucks. »DAF svojim strankam olajša ta prehod. Vselej svetujemo, kako lahko električni tovornjak dnevno zagotavlja največjo donosnost naložbe. Od danes naprej strankam ponujamo tudi vrhunsko polnilno opremo, tako da jim je zagotovljena najbolj optimalna integracija med tovornjakom in polnilno postajo. “

Prodaja se prek prodajalcev DAF in trgovin TRP, vključno z dveletno garancijo

Kupci lahko polnilnike PACCAR kupijo pri prodajalcih DAF in trgovinah TRP. Celoten nabor polnilnic za električna vozila je podprt z dveletno garancijo.