Aktualno

Nova generacija DAF XD

Spoznajte prihodnost distribucije

Nova generacija DAF XD postavlja neverjetne nove standarde v preglednosti in varnosti vožnje, tako v urbanih območjih z zgoščenim prometom, kot zunaj njih. Edinstveno zasnovana kabina ni le elegantna in prostorna, temveč zagotavlja tudi izjemno aerodinamiko za neprekosljivo nizko porabo goriva in zmanjšane emisij CO2. Pripravite se na prihodnost distribucije.

Postavljamo nove varnostne standarde

Novi DAF XD ponuja najboljše vidno polje v svojem razredu, ki omogoča varnost brez primere. Ta vrhunski distribucijski tovornjak je opremljen z vrsto funkcij za povečanje aktivne varnosti. Vsaka podrobnost je bila zasnovana z mislijo na varnost voznika, sovoznika in drugih udeležencev v prometu.

Vrhunsko udobje

Sproščen voznik je bolj pozoren voznik – in to je ključnega pomena na prometnih cestah v mestih. Novi DAF XD znova dviguje standarde udobja za voznika. Vrhunsko vzmetenje za mirno vožnjo, prostorne kabine s stojno višino, enostaven vstop v kabino, najboljši položaj za vožnjo, odlični sedeži, odlične postelje, ogromno prostora za shranjevanje. Novi DAF XD: veselje do vožnje, dela in počitka.

Učinkovitost brez primere

Najnižja poraba goriva v svojem razredu ter nizke emisije CO2. Novo serijo DAF XD odlikujejo vrhunska aerodinamika nove kabine, naprednimi sistemi za pomoč vozniku ter izjemno učinkoviti pogonski sklopi. Rodil se je novi standard za učinkovitost.

Spoznajte prihodnost distribucije

S ponosom predstavljamo novo generacijo DAF XD, zasnovano na platformi večkrat nagrajenih špedicijskih tovornjakov DAF XF, XG in XG+, ki postavlja neprekosljive nove standarde na področju varnosti, učinkovitosti in udobja za voznika tudi v distribucijskem segmentu.

Kabina za vsak namen

Osupljivi novi DAF XD je na voljo s tremi različicami kabine: s podaljšano dnevno kabino za dnevno distribucijo, spalno kabino za noči, preživete zdoma, ter povišano spalno kabino z dodatnim prostorom, ki pride prav pri vožnji na daljše razdalje. Ne glede na to, katero izberete, serija XD ponuja neprekosljivo varnost, učinkovitost in udobje.

 

WWW.STARTTHEFUTURE.COM

BSH035_XD_LineUp_middle_final_rsz
BSH025_XD_DAY_370_FAN_LHD_BoxBody_final_V2_rsz
BSH006_XD_Day_370_FAR_LHD_zeiltrailer_Final_V7_rsz
BSH004_XD_DAY_450_FAN_LHD_Haakarm_Final_V2_rsz