Aktualno

Nova pridobitev v Hočah

V petek 6.4.2018 je podjetje CORDIA d.o.o slovesno odprla novo poslovalnico v Hočah. Ob vse večjih potrebah po cestnem transportu, se je pokazala tudi nujnost večjega poslovno-servisnega centra v vzhodnem delu Slovenije. Z novim poslovno-servisnim centrom je CORDIA izboljšala pogoje za servisiranje vozil in razširila pisarniško-poprodajni del za prodajo rezervnih delov in opreme. Poleg dr. Marka Sorška, župana občine Hoče-Slivnica, so nas s svojo prisotnostjo ob odprtju počastili tudi visoki predstavniki DAF TRUCK N.V z Nizozemske Michiel Kuijs, Henrie Vugs ter Atila Kaya.

ROAD SHOW 2018
Ob otvoritvi poslovalnice je potekal tudi DAF ROAD SHOW 2018, kjer so obiskovalci prvič lahko videli in preizkusili tudi novega malčka DAF LF City. Seveda pa niso manjkali tudi ostali modeli podjetja DAF, med njimi tudi paradni konj DAF XF, ki je pred kratkim prejel mednarodno nagrado ”Truck of the year”.

PRIHODNOST JE SVETLA
Podjetje CORDIA bi se ob tej priložnosti zahvalila vsem obiskovalcem, ki so nas počastili s svojim prihodom in skupaj z nami stopili korak v prihodnost. Zahvala gre tudi vsem zaposlenim za trud in poslovnim partnerjem za izkazano zaupanje v našo vizijo prihodnosti podjetja. Naj bo z odprtjem nove poslovalnice v Hočah prihodnost podjetja taka kot je bila otvoritev poslovalnice, nasmejana in obsijana s soncem. Nekaj utrinkov s prireditve pa si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.