DAF LF Electric

DAF LF ELECTRIC
Doseg do 280 kilometrov, 0 % do 80 % v samo dveh urah

Z enostavnim dostopom do kabine, neprimerljivo manevriranjem in nizko maso praznega vozila za veliko nosilnost je DAF LF idealen za distribucijske ali poklicne aplikacije. LF Electric ponuja vse te lastnosti, pa tudi nič emisij in skoraj tiho vožnjo. Preprosto je razumeti, zakaj je DAF LF tako uspešen. Zagotavlja optimalno udobje in praktičnost za voznike, ki morajo pogosto vstopiti in izstopiti iz tovornjaka ali lahko zlahka obravnavajo tovorne dokumente. Zasnovan posebej za mestne aplikacije, ima prostorno, a kompaktno kabino in nudi vrhunsko voznost skupaj z dobrim voznim položajem.

daf-lf-electric-banner
DAF-Trucks-introduces-LF-Electric.jpg

Združljivo z omrežno napetostjo

LF Electric ima kombiniran sistem polnjenja. Ima vgrajeno polnjenje, kar pomeni, da ga je mogoče priključiti na 400 V AC 3-fazni električni napajalnik za polnjenje čez noč – idealno za ko se vozilo ob koncu dneva vrne v svojo domačo bazo. Baterije je mogoče napolniti od 20 % do 80 % v 6,5 urah in od 0 % do 100 % v 12 urah.

280-kilometrski doseg

19-tonski LF Electric ima električni motor z močjo 260 kW (370 kW največje moči), ki ga poganja baterija z zmogljivostjo 282 kWh (252 kWh efektivne). Rezultat je izjemna zmogljivost in kar je še po

DAF-LF-Electric-small
DAF-is-introducing-the-extra-quiet-LF-Silent-distribution-truck-e1446470108191.jpg

Resnično hitro polnjenje

Na voljo je tudi hitro polnjenje. Ta funkcija zahteva namestitev enosmernega polnilnika (650 V DC, 150 kW) v vaših prostorih, ki omogoča polnjenje baterij od 20 % do 80 % v samo eni uri in od 0 % do 80 % v samo dveh urah. To bo maksimiziralo čas delovanja vašega LF Electrica.

Pametni e-PTO

DAF lahko oskrbi LF Electric z e-PTO za napajanje pomožne opreme in karoserije po potrebi. To odpravlja potrebo po ločenem viru energije in vam omogoča uporabo električne opreme za hlajenje in zbiranje odpadkov, zaradi česar je vaš tovornjak popolnoma brez emisij CO2 od spredaj do zadaj.

daf-electric-wheel
DAF-LF-Electric-Ghost-view

Visoka nosilnost

LF Electric je na voljo kot togo tovornjak z medosno razdaljo 5,30 m ali 5,85 m; ima skupno maso 19 ton ter dovoljeno karoserijo in tovor 11,7 ton, kar zadostuje za večino distribucijskih aplikacij.

Za več informacij in ponudbo, nas kontaktirajte!

Kontaktirajte nas