DAF NGD XG+
Novi zastavonoša

Nova generacija XG+ predstavlja DAF-ovo zastavonošo. Absolutni vrhunec udobja in razkošja v transportni industriji. Prostornost dviguje na višji nivo, z neprekosljivo stojno višino v kabini. Na voljo je z najboljšimi možnostmi izbire, kar se tiče večjega udobja, sloga ter večpredstavnosti. Postavlja nove standarde glede varnosti voznika ter ostalih udeležencev v prometu, s čimer presega vse tovornjake na tržišču.

31 New Generation DAF XGplus 6x2 tractor copy
Highclass dashboard in New Generation DAF trucks widescreen

Podaljšana kabina

DAF je prvi proizvajalec na evropskem tržišču, ki je pri snovanju vozil nove generacije izkoristil nove uredbe EU o masah in dimenzijah. Naša podaljšana kabina omogoča izjemno aerodinamiko ter zmanjšanje izpustov CO2. Nova kabina ponuja tudi izjemno in veliko večje vidno polje za neprimerljivo večjo varnost. Še več, zaradi dodatne dolžine smo lahko ustvarili izjemno prostorno notranjost, namenjeno delu, sprostitvi ter počitku voznikov.
Svoboda oblikovanja nam je omogočila oblikovati edinstveno kabino, ki ne sprejema kompromisov pri superiorni aerodinamiki, svežem slogu ali osupljivem dizajnu. Elegantna maska, visoko-kakovostna LED osvetlitev in robustni videz skupaj ustvarjajo zunanjost, ki je videti dodelano in pred svojim časom.

Background-hotspot-image-bunk-area

Za več informacij in ponudbo, nas kontaktirajte!

Kontaktirajte nas