Nova generacija DAF

21 New Generation DAF XG 4x2 tractor with Kerb View Window

DAF ZAČENJA PRIHODNOST

DAF postavlja povsem nov standard s povsem novo ponudbo tovornjakov. Novi XF, XG in XG+ ponujajo najvišjo kakovost, 10% izboljšano porabo goriva, celoten nabor pasivnih in aktivnih varnostnih funkcij ter naslednjo stopnjo razkošja pri oblikovanju tovornjakov.

VEČJE MERE

Novi tovornjaki imajo lepo in učinkovito visokokakovostno zasnovo kabine s 160 mm daljšim prednjim delom, ki omogoča vodilno aerodinamiko in varnost v industriji. DAF -jeva XG in XG+ ustvarjata nov premium segment trga in ponujata 330 mm dodatne dolžine kabine zadaj, da vozniku zagotovita neprekosljiv prostor in udobje.

94 New Generation DAF engine overview (1)

41 New Generation DAF range XF XG anKJJJd XGplus

NAJBOLJŠI TOVORNJAK ZA LASTNIKA

Nova motorja Euro 6 PACCAR MX-13 ter MX-11 omogočata najvišjo možno zanesljivost in vzdržljivost, visoko zmogljivost in nizko porabo goriva.

Teža je optimizirana za najvišjo nosilnost. S sodobno tehnologijo je doseženo zvišanje lastne teže vozila za največ 90 kilogramov.

Prenesite si svoj katalog nove generacije vozil DAF

NOVA ŠASIJA

Popolnoma nova šasija s premišljeno razporejenimi komponentami, ki omogočajo namestitev posod za gorivo s kapaciteto do 1.500 litrov, z izboljšanim vzmetenjem kabine in novo zasnovo osi za odlično stabilnost vozila. Nizki obratovalni stroški z možnostjo servisnih intervalov na do 150.000 km.

Vozilo je oblikovano tako, da nudi odlično hlajenje motorja in optimiziran dotok zraka. AS-Tronic menjalniki so opremljeni s funkcijama EcoRoll in Fast Shift. Vsa vozila so standardno opremljena z interaktivnim pomočnikom za optimalno vožnjo.

57 Full LED interior lighting and DAF Ambient Lighting for a warm interior atmosphere

NAJBOLJŠI TOVORNJAK ZA VOZNIKA

Razvit za najvišje možno udobje ponuja: nove sedeže, nov volanski obroč, novo armaturno ploščo z novim zaslonom ter nova stikala in držala za pijače za najboljše delovno okolje.

Popolna notranjost bo poskrbela za najvišji nivo udobja, še večji postelji pa za najvišji nivo udobja med počitkom.

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *