Connect

Spletna platforma DAF Connect

Spletna platforma ima dodane nove možnosti – sedaj omogoča integracijo programske opreme tretjih oseb (upravljanje voznega parka).

Vse več tovornjakov, ki prihajajo iz DAF-ove proizvodne linije, je opremljenih s platformo za spletno upravljanje voznega parka DAF Connect. DAF-ov enostaven sistem za upravljanje voznega parka omogoča vpogled v delovanje tovornjakov, voznikov in logističnih procesov kadar koli in kjer koli. Podatki pomagajo povečati uptime vozila, zmanjšati operativne stroške in doseči optimalno učinkovitost tovornjaka.

DAF-CONNECT-XF-6400x2700px

DAF Connect spletna trgovina

Nova funkcija na portalu DAF Connect je spletna trgovina, ki prevoznikom pomaga, da s samo klikom miške upravljajo svoje naročnine na DAF Connect. Posledično lahko pogodbe podaljšate z dodatnimi spletnimi storitvami, kar prispeva k prijaznosti do uporabnika in učinkovitosti.

Kratek pregled

“Spletna trgovina zelo olajša upravljanje naročnin,” pravi Jorg Wijnands, direktor marketinga pri DAF Connect. “Spletna nadzorna plošča na prvi pogled pokaže, katere aplikacije so na voljo za nakup ali razširitev.”

Odprta platforma DAF Connect

Druga novost je izboljšava odprte platforme DAF Connect, ki ponazarja velike prednosti DAF Connect pred drugimi sistemi upravljanja voznega parka. Na podlagi zaupanja vrednih partnerstev med izbranimi tretjimi stranmi DAF Connect zdaj podpira enostavno integracijo z obstoječimi sistemi za upravljanje voznega parka (FMS) in sistemi za upravljanje prevoza (TMS).

Izboljšana integracija programske opreme tretjih oseb

Odprta platforma DAF Connect omogoča tudi zaupanja vrednim neodvisnim dobaviteljem upravljanja voznega parka pridobivanje podatkov neposredno iz storitve Connect. To zmanjša število dragih strojnih modulov v vozilu in omogoča integracijo plug-and-play, ki našim strankam zmanjša skupne stroške lastništva. Jorg Wijnands zaključuje: “Odprta platforma DAF Connect je najboljša prilagodljiva rešitev za strojno integracijo profesionalnih transportnih rešitev.”