Made for DAF

Pridružite se ekipi DAF in postanite del prihodnosti tovornega prometa!

DAF je sinonim za inovacije, zanesljivost in strast do prevoza. Smo vodilni proizvajalec tovornjakov v Evropi, z več kot 90-letno zgodovino v avtomobilski industriji. Naša vozila so vrhunska, zasnovana za učinkovito vožnjo in skrb za okolje.

Iščemo nove člane naše ekipe, ljudi, ki si želijo izzivov in nagrajujočih karier. V DAF-u cenimo tehnične spretnosti, strast do avtomobilov in predanost delu.

Kaj vam DAF ponuja?

  • Vrhunska izobraževanja: Sodelujte v nagrajenih programih izobraževanja in pridobite nove veščine, ki so ključne za tovorni promet prihodnosti.
  • Najnaprednejša tehnologija: Delajte z najnovejšo tehnologijo in najbolj sodobnimi tehnikami za diagnostiko in popravilo tovornjakov.
  • Svoboda pri delu: Kot DAF-ov tehnik imate priložnost, da sami oblikujete in izvajate vzdrževanje ter popravila tovornjakov. Postanite nepogrešljiv član največje ekipe v industriji.
  • Skrb za okolje: DAF se zavezuje k varovanju okolja. Naša vozila ustrezajo najvišjim okoljskim standardom, kar omogoča čisto in trajnostno prihodnost.

Poleg tega vam Cordia d.o.o. nudi:

  • Odlično delovno okolje: Smo podjetje, ki ceni timsko delo, kreativnost in inovacije. Z nami boste delali v spodbudnem okolju, kjer se cenijo vaše ideje.
  • Neprekinjene možnosti za rast in razvoj: Cordia d.o.o. podpira vaš osebni in strokovni razvoj z izobraževanjem, treningi in priložnostmi za napredovanje v vaši karieri.
  • Izjemno timsko delo: Smo delovna skupnost, kjer sodelovanje in ekipni duh igrata ključno vlogo. Pri Cordia d.o.o. vas čaka dinamično delovno okolje, kjer boste lahko sodelovali s strokovnjaki na svojem področju in soustvarjali prihodnost tovornega prometa.
  • Inovativno okolje: V Cordia d.o.o. spodbujamo kreativnost in inovativne rešitve. Imate priložnost prispevati svoje ideje in sodelovati pri razvoju najsodobnejših rešitev na področju tovornjakov.

Če razumete, da so tehniki tisti, ki ohranjajo naše tovornjake na cestah in zagotavljajo neprekinjen pretok blaga, potem ste “Narejeni za DAF.”

Pridružite se nam in soustvarjajte prihodnost tovornega prometa. Prijavite se zdaj in začnite svojo nagrajujočo kariero pri DAF!

Made for DAF