Aktualno

DAF predstavlja PACCAR Connect

Novi PACCAR Connect s širokim naborom informacij in najbolj preprosto uporabo v panogi postavlja merila za spletne platforme za upravljanje voznega parka. PACCAR Connect je enostavno dostopen in omogoča zelo preprosto integracijo z obstoječo programsko opremo drugih proizvajalcev. Vsako novo vozilo DAF XB, XD, XF, XG in XG+ je serijsko opremljeno z najmanj 10-letno uporabo sistema PACCAR Connect.

PACCAR Connect je sestavljen iz več komponent: strojne in programske opreme v tovornjaku, snemljivega tabličnega računalnika (opcija) v kabini in spletnega portala, do katerega je mogoče dostopati s skoraj vsako fiksno ali mobilno napravo. PACCAR Connect lahko kadar koli in kjer koli v realnem času zagotovi informacije o zmogljivosti posameznih vozil in celotnega voznega parka, logističnih procesih in uspešnosti voznikov ter tako pomaga operaterjem optimizirati njihove donose.

Brezhibna integracija

Ena glavnih prednosti sistema PACCAR Connect je, da lahko obstoječe logistične aplikacije tako imenovanih “tretjih strank” uporabljajo podatke iz spletnega portala. Tako je lažje spremljati logistične procese in uspešnost voznega parka z računalnika, prenosnika ali celo tabličnega računalnika.

Tablični računalnik PACCAR Connect pomaga tudi pri lažjem in učinkovitejšem delu voznika, saj lahko poveže mobilne storitve PACCAR Connect z navigacijskim sistemom DAF. To pomeni, da lahko nove poti, ki jih pripravi voznikova domača baza, pošljejo neposredno v navigacijski sistem tovornjaka DAF.

Poročila

Sistem PACCAR Connect omogoča, da si lahko vse rezultate tovornjakov in voznega parka 24 ur na dan, 7 dni v tednu ogledate prek spleta ali jih kadar koli pošljete po elektronski pošti prek “načrtovalca poročil”. Poročila o poti in gorivu se lahko na armaturni plošči prikažejo v skladu z individualnimi željami. Za doseganje največje učinkovitosti PACCAR Connect uporablja tudi “geofencing”, ki domačo bazo obvesti, ko se tovornjak približuje kraju dostave ali ko je po vzdrževanju spet popolnoma operativen.

Lastniki voznega parka, ki potrebujejo bolj izčrpne informacije, lahko izberejo dodatna modula Eco Score in Vehicle Health. Prvi zagotavlja podrobne informacije o voznikovi učinkovitosti, drugi pa se osredotoča na stanje vozila – vključno s signali na armaturni plošči v realnem času in navedbo, kdaj bo vozilo potrebovalo naslednji servis.

10 let serijsko

Vsako novo vozilo DAF XB, XD, XF, XG in XG+ je deset let serijsko povezano s sistemom PACCAR Connect, tudi če le-to zamenja lastnika. V tem obdobju se vse posodobitve portala izvajajo brezplačno z uporabo najnovejše programske opreme. Uporabnikom sistema DAF Connect bo brez dodatnih stroškov na voljo posodobitev programske opreme na nov in obsežnejši sistem PACCAR Connect.

Nova norma

Spletna platforma za upravljanje voznega parka PACCAR Connect, s katero je serijsko opremljeno vsako novo vozilo DAF, predstavlja novo normo na področju enostavne uporabe. Z brezhibno integracijo logističnih aplikacij tretjih oseb in opcijske tablice PACCAR Connect je spremljanje in optimizacija logističnih procesov postala enostavnejša in, kar je najpomembneje, boljša kot kdaj koli prej.

Paccar Connect