DAF CF Electric

DAF FT CF ELECTRIC
Domet 200 km, čas polnjenja 75 minut

V notranjosti vozila je električni motor z močjo 210 kW (240 kW), ki črpa električno energijo iz 350 kWh (315 kWh efektivne) baterije. Visok navor, ki je na voljo iz mirovanja, je impresiven in ustvarja edinstveno vozno izkušnjo.

DAF VDL CF Electric 14

200-kilometrski doseg

Kot prevoznik je največji doseg vašega tovornjaka ključnega pomena. S CF Electric je to impresivnih 200 kilometrov. S pametnim načrtovanjem vožnje in vmesnim polnjenjem baterije med nakladanjem in razkladanjem lahko vaš CF Electric enostavno deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Številni drugi prevozniki so že kupili CF Electric in zlahka prevozijo 500 kilometrov ali več na dan. In če želite baterije popolnoma izprazniti, jih lahko s hitrim polnilnikom (250 kW/400 A) ponovno napolnite na polno v samo 75 minutah.

Regeneracija energije

Pri zaviranju električni motor deluje kot generator, ki proizvaja energijo za shranjevanje v baterijah, medtem ko upočasnjuje vozilo. CF Electric ima tri stopnje regenerativnega zaviranja, ki jih krmili ročica volanskega droga, podobno kot intarder na dizelskem tovornjaku. To prispeva k večjemu dosegu vozila in zmanjša obrabo zavor.

DAF-CF-electric-tractor-530807.jpg
daf-electric-wheel

Pametni e-PTO

DAF lahko oskrbi CF Electric z e-PTO za napajanje pomožne opreme in karoserije po potrebi. To odpravlja potrebo po ločenem viru energije in vam omogoča uporabo električne opreme za hlajenje in zbiranje odpadkov, zaradi česar je vaš tovornjak popolnoma brez emisij CO2 od spredaj do zadaj.

Za več informacij in ponudbo, nas kontaktirajte!

Kontaktirajte nas