DAF NGD XF
Novi standard

Novi XF jasno postavlja standarde na področju mednarodnih prevozov in špedicije. Z napredno aerodinamiko, nepremagljivo nizko porabo goriva ter najnižjimi izpusti CO2. Z varnostnimi elementi, kot je neposredni pregled nad okolico (Direct Vision), dviguje letvico varnosti še višje. Poleg tega pa s servisnimi intervali na eno leto znatno znižuje operativne stroške.

13 New Generation DAF XF 4x2 tractor with Kerb View Window
Highclass dashboard in New Generation DAF trucks widescreen

Podaljšana kabina

DAF je prvi proizvajalec na evropskem tržišču, ki je pri snovanju vozil nove generacije izkoristil nove uredbe EU o masah in dimenzijah. Naša podaljšana kabina omogoča izjemno aerodinamiko ter zmanjšanje izpustov CO2. Nova kabina ponuja tudi izjemno in veliko večje vidno polje za neprimerljivo večjo varnost. Še več, zaradi dodatne dolžine smo lahko ustvarili izjemno prostorno notranjost, namenjeno delu, sprostitvi ter počitku voznikov.
Svoboda oblikovanja nam je omogočila oblikovati edinstveno kabino, ki ne sprejema kompromisov pri superiorni aerodinamiki, svežem slogu ali osupljivem dizajnu. Elegantna maska, visoko-kakovostna LED osvetlitev in robustni videz skupaj ustvarjajo zunanjost, ki je videti dodelano in pred svojim časom.

Background-hotspot-image-bunk-area

Za več informacij in ponudbo, nas kontaktirajte!

Kontaktirajte nas