DAF NGD XG
Povsem v svoji ligi

Nova generacija DAF XG ustvarja nov vrhunski segment na tržišču: gre za prvo tovorno vozilo, ki izkorišča nove predpise EU o masah in dimenzijah. Podaljšana kabina ponuja neprimerljivo veliko prostora in vrhunsko udobje – idealno za podaljšana potovanja. Zahvaljujoč optimalni aerodinamični zasnovi ter izjemno učinkovitemu pogonskemu sklopu, se ponaša tudi z najnižjo porabo goriva na tržišču.

21-New-Generation-DAF-XG-4x2-tractor-with-Kerb-View-Window-scaled
Highclass dashboard in New Generation DAF trucks widescreen

Podaljšana kabina

DAF je prvi proizvajalec na evropskem tržišču, ki je pri snovanju vozil nove generacije izkoristil nove uredbe EU o masah in dimenzijah. Naša podaljšana kabina omogoča izjemno aerodinamiko ter zmanjšanje izpustov CO2. Nova kabina ponuja tudi izjemno in veliko večje vidno polje za neprimerljivo večjo varnost. Še več, zaradi dodatne dolžine smo lahko ustvarili izjemno prostorno notranjost, namenjeno delu, sprostitvi ter počitku voznikov.
Svoboda oblikovanja nam je omogočila oblikovati edinstveno kabino, ki ne sprejema kompromisov pri superiorni aerodinamiki, svežem slogu ali osupljivem dizajnu. Elegantna maska, visoko-kakovostna LED osvetlitev in robustni videz skupaj ustvarjajo zunanjost, ki je videti dodelano in pred svojim časom.

Background-hotspot-image-bunk-area

Za več informacij in ponudbo, nas kontaktirajte!

Kontaktirajte nas