Aktualno

Veliko novosti v novi spletni trgovini DAF

Predstavljamo vam novo kolekcijo v Daf-ovi spletni trgovini.

Posebej zasnovana nova zbirka DAF vsebuje široko paleto praktičnih, elegantnih in visokokakovostnih predmetov za moške, ženske in otroke ter vključuje izdelke za priložnostne in poslovne dejavnosti. Kolekcija DAF 2021 vsebuje privlačna in praktična oblačila (od majic, polo in puloverjev do kape, jakne in nogavic), tako kot široka paleta dodatkov, vključno z robustnimi potovalnimi torbami, sončnimi očali, urami in razkošno, usnjeno linijo DAF iz usnja.  width=

Otroci in podjetja

Posebna ponudba za otroke vključuje oblačila, zabavne nalepke za okna, kape, ljubke igrače in otroške predmete. Celoten nabor poslovnega blaga med drugim vključuje vrsto papirnatih zvezkov, pisala, dodatkov za polnjenje in brezžičnih slušalk.

Modeli DAF Scale

Spletna trgovina DAF ponuja nič manj kot 18 različnih modelov v merilu tako Tekna kot WSI. Pestra podrobna ponudba vključuje prikolice, tovornjake, prekucnike, nakladalnike in vozila za predelavo. Še posebej vpadljiva sta čudovito podrobna modela- klasični DAF A1600 v razmerju 1:50 in omejena črna izdaja traktorja XF v razmerju 1:50. Zbirka DAF je zdaj na voljo na spletnem mestu www.dafshop.com in prek katerega koli od več kot 1.100 uradnih prodajalcev in servisov DAF.